Đoković i Federer u velikom finalu Vimbldona

Objavljeno: 14. 7. 2019 u 15:23h

Novak Đoković igra protiv Rodžera Federera u finalu Vimbldona.Ovo je 48. međusobni susret dvojice teniskih velikana, a Srbin vodi u ukupnom skoru 25-22.Osim toga, Đoković je slavio i u posljednja tri susreta, uključujući Australijan open 2016, te Masterse u Sinsinatiju i Parizu prošle godine.

15.15 – Dobar odgovor Đokovića. Bez izgubljenog poena izjednačava na 1-1


15.12 – Federer je prvi servirao, pogodio dva asa i rutinski poveo – 0:1

15.10 – Na tribinama su tradicionalno i Kejt Midlton sa Princom Čarlsom!

duel

Posljednji duel na travi imali su 2016, upravo u finalu Vimbldona kada je Novak pobjedio sa 7:6, (1), 6:7 (10), 6:4, 6:3.

Nema sumnje da nas očekuje još jedan teniski spektakl, dvojice pretendenata na zvanje najvećeg tenisera svih vremena, igrača koji su zajedno osvojili 176 trofeja od čega 35 su grend slemovi, te ostvarili više od 2.000 pobjeda na Turu i zaradili zajedno više od 250.000.000 dolara na turnirima.

Đoković se bori za svoj peti Vimbldon, a Federer se nada devetoj kruni na terenima “Ol Ingland klaba”.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djokovic-i-federer-u-velikom-finalu-vimbldona/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])