Delikatne povrede glave i grudnog koša: Crvena zvezda se oglasila o stanju Ognjena Kuzmića koji je povređen u udesu u Banjaluci

Objavljeno: 14. 7. 2019 u 11:15h

Crvena zvezda se oglasila povodom saobraćajne nesreće u kojoj je teške povrede zadobio njen košarkaš Ognjen Kuzmić.

Iskusni centar, koji se ovog ljeta vratio među crveno-bele, nalazi se trenutno na operaciji u Kliničko-bolničkom centru Republike Srpske usljed teških povreda koje je zadobio u sudaru njegovog poršea i BMW-a.

“KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije informisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije”,navodi se u saopštenju na sajtu crveno-belih.

Ognjen Kuzmić je prije nekoliko nedjelja potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Prema informacijama, centar srpske reprezentacije se vraćao sa jedne svadbe u Prijedoru, a u automobilu sa njim bio je Bogdan Ilić, dok su u BMW-u bili Marko Miljatović i Dražen Janjanin.

Uslijed kiše kola je padala, kolovoz je bio mokar i došlo je do proklizavanja i potom sudara dva automobila, nakon čega se Kuzmićev porše isprevrtao i završio u livadi pored puta.

Kuzmić je u direktnom sudaru polomio donju i gornju vilicu i trenutno je u komi. Prema riječima doktora Vlade Đajića, nema hematoma na mozgu ali su povrede vrlo ozbiljne i zahtijevaju transport košarkaša u Urgentni centar u Beogradu.

Kuzmić je nedavno potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, u koju se vratio poslije 2 godine provedene u Realu iz Madrida.

Inače, nalazio se na užem spisku selektora Srbije Saše Đorđevića za pripreme reprezentacije za Mundobasket u Kini ove jeseni.

Izvor: Espreso.rs

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/delikatne-povrede-glave-i-grudnog-kosa-crvena-zvezda-se-oglasila-o-stanju-ognjena-kuzmica-koji-je-povredjen-u-udesu-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])