Borkoviću tri boda u Hokenhajmu

Objavljeno: 26. 5. 2019 u 14:45h

Najbolji srpski automobilista Dušan Borković poslije dvije trke u Hokenhajmu na svoj bodovni skor dodao je još tri boda, pa sada u generalnom plasamanu, među 34 vozača, zauzima 10. poziciju sa osvojenih 57 poena.

Današnju trku vozač NIS Petrol Racing tima završio je prije vremena, nakon što su ga sudije kaznile prolaskom kroz boks bez objašnjenja.

Pretpostavka je da je kaznu dobio zbog duela sa Paulsenom. Norvežanin je već na samom startu trke ušao u duel sa Borkovićem i oštetio mu automobil.

Nakon toga uslijedila su još dva napada Paulsena na srpskog vozača i nesvakidašnja odluka sudija da kazni Borkovića prolaskom kroz boks gdje je on i ostao do kraja trke zbog štete na automobilu koju je načinio upravo Norvežanin.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/borkovicu-tri-boda-u-hokenhajmu/||claudebot