Uspješan nastup Skakača u Paraćinu

Objavljeno: 17. 7. 2014 u 14:26h

Izuzetno uspješnim se za članove Škole šaha “Skakač” iz Banjaluke pokazao B turnir u Paraćinu, održan od 4. do 11. jula.

masa_bojan_tijana

Tijana Babić je zaradila čak 97,8 rejting poena, i po tome je bila najuspješnija među 148 takmičara iz 16 zemalja! Njen rejting performans je iznosio 1.912 poena, pa će od 1. avgusta na novoj listi skočiti sa 1.611 na 1.709 rejting poena.

Bojan Maksimović je nagrađen kao najuspješniji kadet do 12 godina, zauzevši 39. mjesto sa 5½ poena. Pri tome je, igrajući snagom igrača od 1.978 poena, zaradio novih 39,5 rejting poena, pa će na novoj listi imati 1.785 poena.

Maša Maksimović se može pohvaliti sa novih 31,2 rejting poena, tako da će uz njeno ime od 1. avgusta stajati brojka 1.668. Rejting performans joj je bio 1.759, a karakteristika njene igre ovog puta je bio veliki broj remija (4).

Igralo se u okviru Sedmog međunarodnog šahovskog festivala “Sportsko ljeto 2014”, u hotelu “Petrus”, u organizaciji OŠK Paraćin i Šahovskog saveza Centralne Srbije, a pravo učešća su imali šahisti sa maksimalnim rejtingom od 2.100 poena.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/uspjesan-nastup-skakaca-u-paracinu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])