SEHA: Banjalučani na teškom ispitu u Slovačkoj

Objavljeno: 26. 9. 2014 u 10:43h

Prve bodove ove sezone u SEHA ligi, rukometaši banjalučkog Borca m:tel tražiće u subotu u Slovačkoj, gdje će igrati protiv Tatran Prešova, koji je u dosadašnjem dijelu sezone zabilježio polovičan učinak.

r1

Rukometni šampion Bosne i Hercegovine, Borac m:tel iz Banjaluke, u prva četiri kola regionalne SEHA Gasprom Južni tok lige upisao je isto toliko poraza i uz Nekse iz Našica jedini je tim bez bodova.

Poslije neuspjeha protiv Meškova (27:31), Vesprema (29:33), Vardara (22:31) i Radničkog (27:29), crveno-plavi će prve bodove u sezoni tražiti na veoma teškom gostovanju Tatranu iz Prešova u okviru petog kola.

Banjalučani od početka sezone kubure sa povredama, pa će i u Slovačkoj nastupiti nekompletni.

“Igramo sa jednom ekipom iz vrha ove lige, možda i najuigranijom jer igraju već četiri, pet godina zajedno. Mi smo u problemima sa povredama, neće ići već od ranije povrijeđeni Hercegovac, Nikolić koji ima problema sa koljenom i Bezbradica koji je na prošloj utakmici povrijedio leđa. Roviti su Mikić i Đukić. Na put kreće samo 12 igrača što dovoljno govori o situaciji u kojoj se nalazimo. Biće jako teško, mi ćemo dati sve od sebe, pa kako bude. Dobiće priliku da igraju svi, rezultat je u drugom planu. Treba da budemo svi zdravi i spremni za utakmice sa Vojvodinom i Radničkim u Banjaluci”, poručio je trener Borca m:tel Igor Rađenović.

r2

Milan Đukić naglašava da je slovački tim favorit, ali da se on i njegovi saigrači neće olako predati.

“Očekuje nas izuzetno teško gostovanje u Prešovu. Tatran je jedan od kandidata za osvajanje SEHA lige. Mi imamo problema što se tiče povreda, izuzetno smo oslabljeni. Na nama je da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da probamo da iznenadimo Tatran koji je, svakako, favorit u ovom meču”, rekao je Đukić.

Duel u Slovačkoj igra se u subotu od 18 časova.

PAROVI 5. KOLA:

Vesprem – Nekse 36:18
Tatran Prešov – Borac m:tel (subota, 18 časova)
Vardar – PPD Zagreb (30. septembar, 20:15)
Meškov Brest – Radnički (1. oktobar, 17:30)
Vojvodina – Metalurg (22. oktobar, 19:30)

TABELA: Vesprem 18, Vardar 12, PPD Zagreb 9, Meškov Brest 6, Tatran Prešov 6, Metalurg 6, Radnički 4, Vojvodina 1, Borac 0, Nekse 0.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/seha-banjalucani-na-teskom-ispitu-u-slovackoj/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])