Predstavnici STKI “Vrbas” u Gradskoj upravi: “Glavni cilj nam je izgradnja stonoteniske sale”

Objavljeno: 13. 6. 2018 u 16:50h

Predstavnicima Stonoteniskog kluba invalida “Vrbas” razgovarali su danas sa predstavnicima gradske vlasti o mogućnostima podrške i razvoja ovog sporta u gradu na Vrbasu.

Ovaj klub, koji se prošle godine okitio sa gotovo 50 medalja i 20 pehara, ima za glavni cilj izgradnju stonoteniske sale sa smještajnim kapacitetima, koja bi, uz njihov put kroz evropska takmičenja, uveliko pomogla da sportisti ovih kategorija imaju još bolje uslove, i to, kako kažu, u skladu sa rezultatima koje ostvaruju kako na domaćem terenu, tako i u inostranstvu.

Trener STKI „Vrbas“ Jovica Šormaz je rekao da im je cilj da Banjaluka dobije stonotenisku salu, koju bi mogli koristiti i neki drugi sportisti, a koja bi bila samoodrživa, da se ubrza razvoj sportskog turizma, kao i da u „Vrbasu“ rade na tome da imaju prvog olimpijca.

On je istakao da je posebno ponosan na rezultate članova kluba kao i na to i što će „Vrbas“ predstavljati BiH u Evropskoj hendikep ligi, a ovaj klub jedini na prostorima Balkana ima medalje u svim invalidnim grupacijama.

Predstvnike je u Gradskoj upravi ugostip predsjednik Skupštine, Zoran Talić.

Izvor: srpskainfo.com / Autor: Tanja Vukomanović 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/predstavnici-stki-vrbas-u-gradskoj-upravi-glavni-cilj-nam-je-izgradnja-stonoteniske-sale/||claudebot