“Ponosni na prvi turnir TE u Banjaluci”

Objavljeno: 20. 4. 2019 u 11:40h

Teniski klub Borac u septembru će biti domaćin turnira “Tenis Evrope” do 12 godina, prvog turnira iz kalendara TE koji će biti igran u Banjaluci, a klub je odlučio da najbolje s ovosedmičnog turnira nagradi nastupima na septembarskom turniru.

“Banjaluka će od 9. do 16. septembra biti prvi put domaćin jednog turnira TE i u TK Borac smo ponosni na tu činjenicu. Poslali smo zahtjev za organizaciju turnira, a kako klub ispunjava sve uslove, dobili smo domaćinstvo. Turnir je druge kategorije i okupiće oko 200 klinaca iz Evrope, koji će se takmičiti u singlu i dublu”, rekao je Bojan Vujić, direktor turnira, i dodao:

“TK Borac naredni vikend organizuje turnir do 12 godina iz Kalendara Teniskog saveza BiH i odlučili smo da finalistima turnira, u muškoj i ženskoj konkurenciji, damo vajld karte za kvalifikacije turnira TE.”

Iako septembar kalendarski nije blizu, u TK Borac su počeli sa pripremama za turnir.

“Sada smo u fazi pronalaska sponzora, jer imamo obavezu da teniserima i teniserkama koje imenuju njihovi savezi obezbijedimo smještaj i hranu, ali i nekim trenerima. Vjerujem da će biti sluha za ovakav turnir i da ćemo spremni dočekati učesnike”, rekao je Vujić.

Izvor: Nezavisne/ Maja Predragović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/ponosni-na-prvi-turnir-te-u-banjaluci/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])