Pobjeda Marjanovića

Objavljeno: 27. 11. 2013 u 14:03h

Član Kik-boks kluba “Draženko Ninić” Denis Marjanović zabilježio je još jednu pobjedu na profesionalnom ringu, pošto je na reviji “Fajt-najt” u Zagrebu savladao Nikolu Stošića iz Srbije.

marjanovic kikboks

“Bio je ovo meč u disciplini “K-1” u kategoriji do 86 kilograma, a kao što je poznato, Stošić je višestruki profesionalni prvak Srbije, osvajač Svjetskog kupa i stalni reprezentativac. Zbog toga nisam htio ništa da rizikujem i sa dosta opreza sam ušao u ovaj duel. Bila je to veoma neizvjesna borba u kojoj sam, ipak, za nijansu bio bolji i zasluženo sam došao do pobjede. A da se radilo o zaista kvalitetnom meču potvrđuje činjenica da je proglašen za borbu večeri”, naglasio je Marjanović.

Svjetski profesionalni prvak u verziji Svjetske kik-bokserske unije (WKU) ima ambiciozne planove u 2014. godini.

“U martu imam meč za odbranu titule svjetskog prvaka. Postoji ponuda i da nastupim u Fajnal-fajt čempionšipu (FFC). Jedno je sigurno da će jedna od revija iz programa FFC-a biti održana početkom februara u Sarajevu i da ću na njoj nastupiti. Sve u svemu, vjerujem da ću i u idućoj godini nastaviti sa uspjesima”, dodao je Marjanović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/pobjeda-marjanovica/||claudebot