Mladen Bojinović se vraća u Francusku?

Objavljeno: 23. 10. 2015 u 11:01h

Proslavljeni srpski rukometaš Mladen Bojinović mogao bi da napusti redove banjalučkog Borca m:tel i vrati se u Francusku, gdje je proveo najplodonosniji dio svoje karijere.

Naime, francuski mediji pišu, a prenosi “EuroBlic”, da je pretposljednji klub šampionata Francuske Tremble zainteresovan da angažuje popularnog Baku, koji je rekorder po broju titula u zemlji “galskih pijetlova”, kako bi probali da izbore opstanak u elitnom društvu.

Bojinović se poslije 21 godine vratio u matični banjalučki klub i u posljednje vrijeme je jedan od najboljih u timu Borisa Dvoršeka. Na nekoliko posljednjih mečeva, protiv Hasluma i novosadske Vojvodine potvrdio da se vraća u svoju “staru” formu.

Banjalučki list navodi da komentar od nekadašnjeg kapitena reprezentacije Srbije nisu uspjeli da dobiju jer nije odgovarao na pozive, dok su u “Velikanu iz Gospodske” istakli da će sve biti poznato u narednih nekoliko dana.

Bojinović je u karijeri igrao između ostalih za beogradski Partizan, Ademar Leon, Bidasou, Barselonu, Monpelje i Pari Sen Žermen.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/mladen-bojinovic-se-vraca-u-francusku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])