Mladi Krajišnik zabilježio sedmu pobjedu

Objavljeno: 23. 2. 2012 u 12:32h

Košarkašice Mladog Krajišnika pobijedile su sinoć ekipu Hemofarma iz Vršca rezultatom 90:75 u okviru 17. kola regionalne lige za košarkašice.

Mladi Krajišnik-Hemofarm

Mladi Krajišnik-Hemofarm

Gošće su otvorile utakmicu trojkom Mandićeve, ali “Malene” su veoma brzo uzvratile, stekavši minimalnu prednost od tri poena razlike. Prva četvrtina završena je rezultatom 23-18, a Ivona Bogoje postigla je 12 poena za Mladi Krajišnik. Druga četvrtina donijela je pravu borbu na obje strane.  Ali uz dvije trojke Latinovićeve i jednu Žakule, “Malene” su na poluvrijeme uspjele otići sa prednošću, 44:36. U nastavku utakmice slična igra na obje strane, Mladi Krajišnik je povećavao svoju prednost (68:55), da bi u mirnoj završnici ostvarile sedmu pobjedu u regionalnoj ligi rezultatom 90:75.

Trener Mladog Krajišnika Zoran Mikeš bio veoma zadovoljan igrom svojih košarkašica.

“Ono što je najvažnije od svega je to da igramo sve bolje i nadam se da ćemo u ovom ritmu i na nastaviti. Napadački igramo dosta dobro, mislim da smo neku fizionomiju igre pokrenuli. Ekipa Hemofarma je odlična ekipa, nije bila nimalo lak protivnik. Mislim da smo stečenu prednost u prvom poluvremenu sačuvali i uduplali do kraja utakmice. Igrali smo u kontinuitetu i to je nešto što me najviše raduje. Sve ukupno gledajući, igrali smo veoma dobro”, rekao je Mikeš.

Na drugoj strani Miroslav Popov čestitajući na pobjedi, rekao je:

“Znao sam da će biti teška utakmica, s obzirom da ovih dana nismo trenirali u kontinuitetu. Mnogo smo brzopleto krenuli od samog početka, veoma kratak napad, ishitreni šutevi, bilo je dosta promašenih šuteva, i to nas je koštalo. Imali smo jako puno otvorenih šuteva koje smo promašili, u odbarni smo veoma brzo pali.”

Popov je dodao da je ekipi Hemofarma bilo bitno da u dva posljednja kola pokušaju da pobijede, jer time bi imali realne šanse da igraju “fajnal for”, te da igra koja je bila juče ne obećava puno, ali da ‘moraju’ da budu bolji u svakom slučaju.

U redovima Mladog Krajišnika, Ivona Bogoje postigla 23 poena, a Milica Deura 21. Biljana Stanković sa 20 poena istakla se u poraženoj ekipi.

U narednom kolu “Malene” gostuju vodećoj ekipi na tabeli – Partizanu.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/mladi-krajisnik-zabiljezio-sedmu-pobjedu/||claudebot