U posljednjem kolu Borac gostuje Sarajevu

Objavljeno: 23. 5. 2012 u 13:54h

U posljednjem 30. kolu Premijer Lige BIH Banjalučki Borac gostuje ekipi Sarajeva danas od 17:00 na stadionu “Koševo”. 

Fudbaleri Slaviše Božičića na ovu utakmicu idu rasterećeni jer su u predhodnom kolu na domaćem terenu savladali Slaviju i tako osigurali izlazak na Evropsku scenu treću godinu zaredom.

Pomoćni trener Banjalučana, Milan Bilbija, istakao je pred ovu utakmicu da imaju problema oko sastava i da neće moći izvesti najjači sastav, ali da se nada da će mladi igrači koji dobiju priliku iskoristiti je.

“Uprkos tome što neće igrati prvotimci, Raspudić zbog tri žuta kartona, Saša Kajkut, Marko Maksimović, Radulović i Žarić koji su povrijeđeni, nadam se dobroj igri. Ukazaćemo priliku mladim igračima. Budući da smo rasterećeni, nadam se dobroj utakmici ali i da će iz takve igre izaći i povoljan rezultat.”

Nemanja Bilbija, najbolji pojedinac utakmice koja se igrala u nedjelju, očekuje dobru igru protiv Sarajlija.

“Uspjeli smo pobijediti u jako važnoj utakmici i sada smo rasterećeni. Idemo u goste bez nekoliko standardnih igrača, ali to ne znači da nećemo dati sve od sebe, ići ćemo na pobjedu  kao i na svakoj utakmici.  Siguran sam da ćemo se nadigravati sa protivničkim igračima, jer kao što znamo, njima je ovo važna utakmica gdje će tražiti povoljan rezultat.”

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/u-posljednjem-kolu-borac-gostuje-sarajevu/||claudebot