Slaviša Dugić: Proći ćemo Čelik

Objavljeno: 9. 7. 2012 u 11:34h

Radost zbog gola na debiju u dresu Borca i to pred domaćom publikom na međunarodnoj utakmici Slaviši Dugiću je pokvario konačan rezultat meča protiv Čelika (2:2), ali napadač Banjalučana vjeruje da će Borac proći dalje u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Uprkos nešto lošijem rezultatu i dalje vjerujem da smo kvalitetnija ekipa i da imamo snage da se iz Nikšića vratimo uzdignutih ruku. Oni su odigrali pametno, bili zadovoljni i sa 2:1, u drugom poluvremenu, valjali se po terenu kako bi “ukrali” koji sekund, što govori da nas se plaše i respektuju. Žao mi je zbog fenomenalne publike, ali i dalje mislim da smo kvalitetnija ekipa i ako odigramo kako možemo sigurno prolazimo dalje – rekao je Dugić.

On je dodao da su fudbaleri izvukli pouke iz prvog meča i da znaju kako treba da odigraju u četvrtak naveče u Nikšiću.

Imamo još nekoliko dana da se pripremimo. Svaki trening nam znači mnogo, jer ima nas nekoliko novih i potrebno je vrijeme da bi se složile sve kockice. Moramo da igramo agresivno, baš kao na početku drugog poluvremena u Banjaluci, jer smo vidjeli da se oni ne snalaze baš na presing. Ne smijemo da dozvolimo da spuste ritam utakmice, jer im to više odgovara. Ukoliko odigramo kako znamo i možemo nema razloga da se plašimo – istakao je Dugić.

Fudbaleri Borca sutra putuju u Trebinje gdje će odraditi trening, a u srijedu ujutru će krenuti put Nikšića, gdje će imati posljednji trening, a meč se igra u četvrtak od 17.30 časova na “Stadionu kraj Bistrice”, na kojem utakmice igraju fudbaleri Sutjeske.

Božičić

Trener Banjalučana Slaviša Božičić polako priprema taktiku za revanš i takođe ne gubi vjeru u prolaz Borca.

Bitno je da igrači što prije zaborave greške koje su napravili u prvom meču i da bolje iskoristimo propuste Nikšićana, kojih je bilo, a biće ih sigurno i u četvrtak. Na treninzima smo pokušali da ispravimo određene nedostatke, a u sljedeća dva-tri dana ćemo vidjeti ko će zauzeti mjesta Vedrana Kantara i Siniše Dujakovića, koji nemaju pravo nastupa zbog crvenih kartona – rekao je Božičić.

Vasiljević i Raspudić

Velika pojačanja u novoj sezoni biće Nikola Vasiljević i Boris Raspudić.

Šteta je što na njih dvojicu ne možemo da računamo, ali se nadam da će i oni zaigrati u Evropi, što bi značilo da ćemo proći Čelik. Vasiljević je potpisao ugovor, a Raspudić će to uraditi za dan-dva i biće velika pojačanja za Borac u predstojećoj sezoni – zaključio je Božičić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/slavisa-dugic-proci-cemo-celik/||claudebot