Obilježena 21. godišnjica Fudbalskog saveza Srpske

Objavljeno: 5. 9. 2013 u 15:47h

Fudbalski savez Republike Srpske konstantno napreduje u kadrovskom, stručnom i svim drugim segmentima neophodnim za razvoj fudbala, ocijenio je danas predsjednik ovog saveza Mile Kovačević.

fudbal

“Fudbalski savez Republike Srpske traje koliko i naša Republika Srpska. Generacije sportskih radnika utkale su sebe u stvaranje i razvoj Fudbalskog saveza”, rekao je Kovačević na obilježavanju 21. godišnjice od osnivanja Fudbalskog saveza Republike Srpske.

On je istakao da bi u narednom periodu trebalo da bude proveden dio planova Fudbalskog saveza Republike Srpske.

“Planirali smo da i seniorska reprezentacija Republike Srpske počne odigravanje utakmica. U narednom periodu to bi se trebalo i ostvariti na radost svih ljubitelja fudbala na ovim prostorima”, dodao je Kovačević.

On je napomneo da institucije Republike Srpske svesrdno pomažu Fudbalski savez Republike Srpske.

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković istakao je će se povodom 21. godišnjice saveza održati “Dani fudbala Republike Srpske”.

“Ta manifestacija će trajati čitavu jesen, a utakmice će igrati selekcije sačinjene od naših perspektivnih fudbalera”, kaže Petković.

Svečanosti su prisustvovale zvanice iz sportskog, kulturnog i političkog života Republike Srpske i BiH.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/obiljezena-21-godisnjica-fudbalskog-saveza-srpske/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])