Fudbalerke Banjaluke nižu pobjede

Objavljeno: 8. 10. 2013 u 09:25h

Fudbalerke “Banjaluke” uvjerljivo su savladale ekipu Salk Sitija na gostovanju u Tuzli rezultatom 8:0 u okviru petog kola Premijer lige BiH i tako su zadržale maksimalan učinak.

fudbalerke_bl_nizu

Banjalučankama je ovo bila peta pobjeda ove sezone, a pored perfektnog učinka, one u prvih pet kola nisu primile niti jedan pogodak.

Golove za “Banjaluku” u meču protiv Tuzlanki postigle su Vanja Duronjić i Slađana Mićić (po dva pogotka), Sara Brkić, Katarina Vukolić, Jelena Koprena i Marija Aleksić.

“Do sada mogu da budem zadovoljan igrama mojih igračica ove sezone. Krasi nas velika igra i što je jako bitno diciplina na terenu, jer poret toga što nismo primili ni jedan pogodak, igračice nisu dobile ni jedan žuti karton i jedina smo ekipa u ligi koja nema javnu opomenu”, kazao je trener ekipe Nenad Dimitrić.

“Banjaluka” će narednog vikenda igrati veliki derbi sa ekipom SFK 2000. One će ugostiti Sarajke u nedjelju od 15 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci i to će biti borba za prvo mjesto, jer obje ekipe imaju po 15 bodova.

“Idemo na pobjedu, na nova tri boda, na prvo mjesto. Mislim da imamo kvalitet i da ih možemo dobiti. Nadam se da će igračice pokazati igru kao i u prethodnim utakmicama i da će to biti dovoljno da dođemo do pobjede”, dodao je Dimitrić.

Prije toga, Banjalučanke će sutra u Krupi na Vrbasu igrati prvo kolo Kupa BiH, a protivnik će im biti Mladost Nević polje iz Novog Travnika.

Izvor: eTrafika

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/fudbalerke-banjaluke-nizu-pobjede/||claudebot