Borac lider na tabeli

Objavljeno: 1. 9. 2018 u 21:36h

Večeras u derbiju 4. kola Prve lige Republike Srpske između FK Borac i FK Rudar Prijedor, uspješniji su bili Banjalučani i ostvarili pobjedu od 3:0, a strijelci su bili Radulović u 34. minutu i Jakupović u 58. i 69. minutu.

 

Pred oko 900 ljudi na Gradskom stadionu, Borac je od samog početka nametnuo svoj ritam. Ta napadačka igra je dovela do prve velike prilike u 27. minutu kada je sudija Velimir Drinić iz Modriče dosudio je kazneni udarac za Banjalučane, ali je šut Šikanjića u 27. minutu uspio da odbrani golman “rudara” Mirza Hamzabegović.

 

Ipak, već u 34. minutu Banjalučani su došli do prednosti nakon gola Aleksandra Radulovića.

 

U drugom poluvremenu igrači Borca su nastavili sa napadačkom igrom, što je urodilo plodom.

 

Prvo su golom Jakupovića u 58. minutu uduplali prednost, a isti igrač je u 69. minutu prednost podigao na 3:0.

 

Nakon toga su izabranici Darka Vojvodića mirnom igrom priveli meč kraju.

 

Ovom pobjedom Borac se izjednačio na vrhu tabele sa Slogom i tako istakao kandidaturu za ekspresan povratak u Premijer ligu BiH. Prijedorčani su ostali na začelju sa samo dva boda.

Pobjeda je pogotovo obradovala najmlađe koji su počeli da su upisuju  u Omladinsku školu FK Borac, pod sloganom “Ja volim Borac, Borac voli mene”.  Upis se organizuje se u vremenskom periodu od 20-og avgusta do 20-og septembra, a mogu se upisati svi dječaci starosti od 6 do 12 godina.

 

BORAC: Savatović, Bajić, Jakupović, Šikanjić, Radulović, Ćosić, Žeravica, Mojović, Burazor, Mazić, Popović. Trener: Darko Vojvodić.

RUDAR PRIJEDOR: Hamzabegović, Lezić, Lajić, Mujagić, Gavranović, Pekija, Marmat, Mrkić, Sajak, Dragić, Davidović. Trener: Nedžad Žerić.

 

TABELA:  Borac 10, Sloga 10, Kozara 7, Slavija (-1) 6, Sutjeska (-1) 6, Sloboda 6, Podrinje 5, Alfa Modriča 4, Drina 2, Rudar Prijedor  2, Tekstilac 2, Željezničar 2.

Izvor: fkborac.net

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/borac-lider-na-tabeli/||claudebot