Blamaži Hrvata se smije cijeli region: Dobrodošli na stadion Mitar Mirić – greška ili provokacija… (FOTO)

Objavljeno: 19. 9. 2018 u 17:35h

Greška ili provokacija?  Zvezda je zablistala u Ligi šampiona, ostvaren je veliki bod protiv ekipe Napolija, cijeli region je na nogama, ali… Hrvati su pomiješali na kojemm stadionu igraju crveno-bijeli.

Naime, tamošnji mediji pomno su pratili šta se dešava na stadionu Rajko Mitić, a novinar Jutarnjeg lista očigledno je tekst pisao sa manjkom koncentracije, pa je legendu crveno-bijelih i prvu Zvezdinu zvijezdu, Rajka Mitića, zamijenio pjevačem Mitrom Mirićem.

“Crvena zvezda je pred punim stadionom Mitra Mirića u Beogradu uspjela da zaustavi odlične Italijane, te u prvom kolu Lige šampiona Napoliju otela bod, za možda i najveće iznenađenje uvodnog dana evropskog fudbalskog spektakla”, piše Jutarnji list.

I, dok je ova objava izazvala i brojne psovke Zvezdinih navijača na Tviteru, bilo je i duhovitih reakcija poput:

“Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine”, što su upravo riječi jedne od najpoznatije pjesme pomenutog pjevača čije je ime u tekstu Jutarnjeg iskorišćeno umesto Rajko Mitić, što je naziv koji je “Marakana” dobila po prvoj Zvezdinoj zvijezdi.

utakmica

Izvor: Novosti

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/blamazi-hrvata-se-smije-cijeli-region-dobrodosli-na-stadion-mitar-miric-greska-ili-provokacija-foto/||claudebot