“Porastao” i Đurđevdanski festival

Objavljeno: 12. 2. 2013 u 12:01h

Od 14. februara muzički karavan Đurđevdanskog festivala krenuće po Republici Srpskoj u potragu za mladim talentima (od 11 do 15 godina) koji će se takmičiti za ulazak u polufinale, a onda i u finalu Festivala.

djurdjevdanski festival

Za voditelje Festivala, žiri je u konkurenciji od preko stotinu kandidata izabrao učenike banjaluče Gimnazije Kristinu Duronjić i Dragu Batara. NJih dvoje publika će upoznati kroz program Radio Televizije Republike Srpske, a 14. februara u 14 časova biće dostupni za onlajn intervju na fejsbuk stranici

“Budi zvijezda Đurđevdanskog festivala”.

Istog dana počinju i audicije za izvođače koje će se održavati u šest gradova Srpske. Prva audicija biće održana u RTV domu, sa početkom u 18 časova.

Tročlani stručni žiri – Maja Tatić, Marija Šestić i Boris Milanović imaće zadatak da od prijavljenih izvođača izabere one koji će dobiti priliku da se predstave u polufinalu, a zatim počinje i borba za veliko finale!

Prijave za izvođače mogu se poslati do 12. februara na [email protected], a oni koji do tada ne pošalju svoju prijavu moći će da je ispune i na nekoj od audicija.

Najboljeg izvođača očekuje nagrada od 1.000 konvertibilnih maraka, snimanje video spota i podrška u promociji u narednih godinu dana!

Sve informacije o Festivalu, rasporedu audicija, žiriju, možete pronaći na www.rtrs.tv, kao i na Fejsbuk stranici “Budi zvijezda Đurđevdanskog festivala”.

Izvor: RTRS

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/porastao-i-durdevdanski-festival/||claudebot