Nikola Pejaković Kolja danas u Kombank dvorani (Video)

Objavljeno: 10. 11. 2018 u 11:10h

Kultni autor, gitarista i pjevač Nikola Pejaković Kolja održaće danas koncert u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata) u Beogradu, gdje će promovisati album “4 Prsta”.

Kolja je u Domu sindikata 2015. godine održao zvanično prvi koncert u karijeri.

“Prošli put, u Domu sindikata, veliku ljubav ste pokazali i dali bendu i meni. To veče ćemo pamtiti čitav život. Jedva čekamo da ponovimo tu noć, i da vam se dobrom svirkom i nekim novim pjesmama, zahvalimo na silnoj energiji i ljubavi koju ste nam pružili. Promovisaćemo novi album – ‘4 Prsta’, i novu postavu benda; svirati neke stare adute i neke nove pjesme koje su nam važne…”, kaže Kolja.

Koljin bend čine, pored gitariste Voje Aralice i klavijaturiste Ivana Aleksijevića, kontrabasista Milan Pavković i bubnjar Duca Ivanišević.

U prodaji je ostalo još veoma malo ulaznica po cijeni od 1.300, 1.500, 1.800, 2.000 i 2.300 dinara na blagajni Kombank dvorane i preko mreže Eventim.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/nikola-pejakovic-kolja-danas-u-kombank-dvorani-video/||claudebot