Banjalučani pred trebinjskom publikom: “Džez poezi kabare” zabavlja bajkere i druge goste moto skupa

Objavljeno: 9. 6. 2018 u 16:29h

Banjalučki muzički sastav “Džez poezi kabare” održaće večeras  koncert u Trebinju u okviru trebinjske motorijade.

“Poseban je izazov što nastupamo u okviru moto skupa, gdje je karakteristična neka druga muzika, ali mislim da će naša muzika spoj džeza i poezije i još neki vizuelni segmenti dati dodatnu vrijednost i neki novi osjećaj” – rekao je član benda Saša Berendika na konferenciji za novinare priređenoj povodom gostovanja banjalučkog benda.

Nebojša Kuruzović, i pored najavljene kiše, očekuje dobru zabavu u Trebinju.

“Gdje god smo nastupali donijeli smo kišu. Ipak smo sigurni da će svi koji dođu uživati u neobičnom spoju muzike i poezije, jer želimo da vratimo poeziju gdje joj je mjesto” – rekao je Kuruzović iz “Džez poezi kabarea”

Prema riječima načelnika trebinjskog odjeljenja za društvene djelatnosti Zorana Miloševića, cilj kulturnog stvaralaštva u ovom gradu je ponuditi publici uvijek nešto novo.

Banjalučani će večeras predstaviti i prvi album “Ne pravdam se, već ispovjedam” koji je u produkciji RTRS izdat u decembru prošle godine.

U trebinjskom Kulturnom centru otvorena je i izložba umjetničkih fotografija autora Drage Vejinovića, na kojim se može vidjeti rad benda na terenu.

Generalni pokrovitelj večerašnjeg koncerta je Ministarstvo prosvjete i kulture RS, uz podršku grada Trebinja i Kulturnog centra.

Nakon Banjalučana na sceni bajkerskog kampa u Trebinju nastupaju “Osvajači”.

Izvor: Srpskainfo/ Dubravka Čolović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/banjalucani-pred-trebinjskom-publikom-dzez-poezi-kabare-zabavlja-bajkere-i-druge-goste-moto-skupa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])