U centru Trebinja niče luksuzni kompleks

Objavljeno: 12. 1. 2018 u 20:45h

Na mjestu starih i dotrajalih objekata u trebinjskog glavnoj ulici niče pravo luksuzno zdanje.

Stambeno – poslovni kompleks „Centar“ uskoro počinje da se gradi. Stanari će ovdje imati sve, od podzemnih garaža, bazena i teretana do igraonica i dječjih sadržaja. Zamišljen je i administrativni centar, ali i ekskluzivni butici i restorani.

“Radi se o posljednjoj kvalitetnoj slobodnoj lokaciji u strogom centru grada Trebinja i ozbiljnom iskoraku po pitanju kvaliteta gradnje i nivoa opremljenosti. Stambeno poslovni kopleks „Centar“se sastoji od različitih struktura stanova od jednosobnih do penthausa”, rekao je Jovan Kovačina, arhitekta Herc gradnje.

Najjeftiniji kvadrat stana u ovom kompleksu biće oko 1.700 maraka. Najveći poslovni prostor prostiraće se na 300 kvadrata, a na krovu svake zgrade u Centru nalaziće se bazen. U Gradskoj upravi kažu da će bogate mušterije dobro doći.

“Bogatiji kupci će potrošiti i više novca u ugostiteljskim objektima i našim trgovinama, daće neki novi kvalitet gradu kroz posjećenost. Ovo je samo veliki plus za grad i ništa drugo”, navodi Marko Rikalo, načelnik, Odjeljenja za stambeno komunalne poslove Trebinje.

Stari objekti već su sravnjeni do temelja. Odmah nakon pripremnih radova počinje i gradnja najluksuznijeg objekta u Trebinju koji će se raditi u tri faze. Pored ovog na obalama Trebišnjice gradi se još stambenih objekata.

Gradilište „Centar“ samo je jedno od 14 aktivnih na području najjužnijeg grada Republike Srpske.

Izvor: ATV

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.