DJ Ady Resacovich u DFK

Objavljeno: 9. 2. 2012 u 09:50h

Adnan Rezaković, poznat kao jedan od administratora house zvuka i same house kulture u BiH, po prvi put u subotu dolazi u DFK, ali pod pseudonimom Ady Resacovich.

DJ Ady Resacovich

Adnan se počeo baviti muzikom 90-tih godina, upoznavajući se sa zvukom vodećih svjetskih izvođača, kao što su The Prodigy, Depeche Mode i Beastie Boys. Početak svoje DJ karijere obilježio je nešto tvrđim tehno zvukom, ali se uz godine fokusirao na evropski house zvuk. Danas bi se njegov stil mogao opisati kao spoj ambijenta modernog zvuka sa primjesama funka i energičnih vokala i sve to praćeno dubokim bass linijama. Adnan je poznat kao DJ koji kroz svoje mikseve proizvodi valove pozitivne energije na dance podiju.

On publiku smatra veoma bitnom, te kaže da bez publike ništa ne bi imalo smisla, jer je publika jedan veoma bitan komponent muzike.

DJ Ady Resacovich je poznat po svom remix-u za Dubiouzu Kolektiv i to za popularnu pjesmu “Blam Blam” koja je slušana u klubovima širom BiH.

Banjalučki DJ Tibor će se pridružiti Adnanu i zajedno će ovu noć učiniti nezaboravnom.

Ulaz na žurku je besplatan.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/najave/koncerti-i-zurke/dj-ady-resacovich-u-dfk/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])