FK Borac: Sredojević održao prvi trening (Foto)

Objavljeno: 8. 3. 2016 u 09:46h

Novi trener banjalučkog Borca Borče Sredojević u ponedjeljak popodne održao je prvi trening sa crveno-plavima na Gradskom stadionu.

Nakon što je Aleksandar Janjić “sporazumno” razriješen dužnosti šefa struke i na njegovo mjesto imenovan nekadašnji trener u stručnom štabu reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sredojević je sa fudbalerima Banjalučana odradio prvi trening, prenio je portal “Borac-sport“.

Stručnjak koji je u karijeri već vodio “Velikana iz Platonove” u debitantskoj sezoni Premijer lige BiH (2002/03) i pomogao crveno-plavima da osiguraju opstanak, novi debi imaće na klupi u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH protiv Željezničara.

“Već sam jednom uspio sa Borcem da izborim opstanak, ali ovaj put ekipa je u mnogo težoj situaciji”, bio je prvi komentar Sredojevića, koji je istakao da je optimista: “Imam hrabrosti i samopouzdanja. Moramo da se konsolidujemo i siguran sam da uz pomoć navijača možemo da izborimo opstanak. U ovoj trci je ostalo još 10 kola, a nama konkurenti već bježe nekoliko bodova. Moramo da uhvatimo korak i što prije dođemo do trijumfa”.

Iskusni stručnjak ističe da mora što prije da se upozna sa kvalitetima igračkog kadra, ali dodaje da je već gledao ekipu na djelu.

“Uživo sam gledao utakmicu protiv Slobode, kao i na TV-u protiv Olimpica. Preko treninga ćemo se dodatno upoznati, a svjesni smo da je vremena sve manje. Već sutra nas očekuje prvi ispit i to protiv neugodnog Željezničara u Kupu BiH”, izjavio je iskusni stručnjak, a prenijele “Nezavisne novine”.

Taj meč igra se u srijedu u 18 časova na Gradskom stadionu, a Sredojević će se prvi put zvanično novinarima obratiti u utorak na konfrenciji za štampu, koja je zakazana za 13 časova u Trofejnoj sali.

U fudbalskoj karijeri, Sredojević je između ostalih nastupao za Borac, Partizan, Rijeku i Deportivo iz La Korunje, dok je kao trener vodio Kozaru iz Gradiške, Mladosti iz Apatina, Domžale, Zagorja, Primorje i trebinjski Leotar.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fk-borac-sredojevic-odrzao-prvi-trening-foto/?utm_source=SingleVijestiIzKategorije&utm_medium=Blcom&utm_campaign=SingleVijestiIzKategorije||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])