Vranješ novi trener Borca!

Objavljeno: 31. 5. 2017 u 15:21h

Željko Vranješ novi je šef struke fudbalera Borca po drugi put u trenerskoj karijeri.

Banjalučki stručnjak je s “Velikanom iz Platonove” dogovorio saradnju do kraja naredne sezone 2017/18 s opcijom produžetka na još godinu dana, potvrdio je “Mondu” izvor sa Gradskog stadiona blizak čelnicima kluba.

Iako je u javnosti za nasljednika Vuleta Trivunovića figurirao i Branislav Krunić, nekadašnji član i funkcioner Borca, odlučeno je da on bude direktor mlađih selekcija tima i da se napravi svojevrsna “fuzija” u omladinskim taborima između Borca i Sport tima, gdje je popularni Kruna igrač-trener.

Vranješu je ovo drugi put da preuzima crveno-plave s obzirom da je u oktobru 2015. godine naslijedio Petra Kurćubića, a nakon nepuna tri mjeseca mjesto na klupi ustupio Aleksandru Janjiću iz Srbije.

Sada je Vranješ nasljednik Trivunoviću, najmlađem treneru u 91-godišnjoj istoriji Borca.

U četvrtak u Trofejnoj sali Gradskog stadiona biće upriličeno i zvanično predstavljanje Vranješa kao novog trenera crveno-plavih, koji su superiorno izborili povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vranjes-novi-trener-borca/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])