Plivačice Olympa učestvuju na EP u Herningu

Objavljeno: 7. 12. 2013 u 10:23h

Plivačice banjalučkog Olympa, Nina Žarković i Ivana Ninković, učestvovaće na Evropskom prvenstvu, koje će se održati od 12. do 15. decembra u danskom gradu Herning.

 ivana-i-nina

– S obzirom na to da smo početkom sezone počeli sa radom na novom stilu plivanja kod obe plivačice, mogu reći da novi stil još nije automatizovan. Taj “problem” stvara velike oscilacije u ritmu plivanja kroz trke, tako da ne možemo biti potpuno sigurni da će obe plivati rekorde, ali ne isključujemo i tu mogućnost, rekao je njihov trener Željko Panić.

On je istakao da su Ivana i Nina u odličnoj fizičkoj formi i da su dosta dobro odradile ciklus priprema od septembra mjeseca, te se svakako nadaju dobrim rezultatima.

Plivačice su podržali Ministarstvu porodice, omladine i sporta Vlade Republike Srpske i Grad Banjaluka.

Na takmičenju će učestvovati 42 zemlje i oko 460 takmičara.

Izvor: Banjaluka.com

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/plivacice-olympa-ucestvuju-na-ep-u-herningu/||claudebot