Banjalučanin Anes Šudić 18. na svijetu

Objavljeno: 27. 7. 2019 u 16:56h

Kajakaš banjalučkog Vrbasa, Anes Šudić, zauzeo je 18. mjesto u disciplini K1 spust, u kategoriji seniora do 23 godine na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Banjaluci.

Šudić je trku završio za 18 minuta, 16 sekundi i 63 stotinke.

“Mogu da budem zadovoljan. Ovo je za mene, u ovom trenutku, dobar rezultat. Konkurencija je bila zaista jaka, a drago mi je prije svega sto je moj klub još jednom besprekorno organizovao veliko takmičenje” , izjavio je Šudić nakon trke.

Zlatnu medalju u ovoj trci osvojio je Niko Paufler iz Njemačke (17:06.63), srebro je osvojio Leo Montulet iz Belgije (17:12.35), a bronzanu medalju Tobijas Kroner iz Njemačke (17:15.75(

Dušan Mačkič i Dragan Preradović nisu nastupili u diciplini C2 za juniore.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/vodeni-sportovi/banjalucanin-anes-sudic-18-na-svijetu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])