Tipsarević ne igra na “Srpska openu”

Objavljeno: 9. 9. 2018 u 11:48h

Janko Tipsarević neće igrati na ATP Čelendžer „Srpska open“. Srpski teniser je želio da se vrati u gradu na Vrbasu, ali očito da je povreda bila jača i da će još jednom morati da odgodi povratak. Tipsarević će danas doći u Banjaluku i obratiti se medijima.

-Tipsarević će danas doći u Banjaluku i objasniti razloge zbog kojih je otkazao učešće. Definitivno je da neće igrati – potvrdio je direktor TK Mladost Siniša Simeunović.

Obavljen je i žrijeb u kojem će prvi nosilac biti Huan Ignacio Londero.

Parovi  prvog kola: Huan Ignacio Londero-kvalifikant, kvalifikant-Kevin Kravic, Filipo Baldi-Kimer Kopejans, Kento Tagašira –Kristijan Garin, Marko Trungeljiti-Laurinac Grigelis, Tomaž Beluči-Pedro Kačin, Dimitar Kuzmanov-Ante Pavić, Alesandro Đianesi-Andrej Martin,Pedro Martinez-Johan Tatlo, kvalifikant –Franjo Raspudić, Rikardo Ojeda –Miljan Zekić, Filip Oranski –Danijel Himeno Traver, Karlos Berlok –Marko Miladinović, Oriol Roka-Ivan Nedeljko, Bernabe Zapata-Đanluka Mager, kvalifikant –Pablo Anduhar.

U toku su mečevi kvalifikacija kroz koje će biti poznata četiri učesnika glavnog turnira koji počinje sutra.

Izvor: Srpskainfo / Autor: Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/tipsarevic-ne-igra-na-srpska-openu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])