Sedam dana za kvorum

Objavljeno: 5. 7. 2012 u 21:52h

Banjaluka – Vanredna sjednica Skupštine rukometnog kluba Borac, koja je trebalo da bude održana u srijedu uveče, odgođena je za sedam dana zbog nedostatka kvoruma.

Borac m:tel

RK Borac m:tel

Potpredsjednik Skupštine Sveto Bajić, koji je predsjedavao sjednici u banjalučkom hotelu “Bosna”, konstatovao je da je od 31 člana prisutno svega njih 15.

– Nedostajao je još jedan član kako bi sjednica mogla biti održana, odnosno kako bi bila prisutna natpolovična većina delegata. U nedostatku kvoruma sjednica nije mogla biti održana – konstatovao je Bajić.

Tema vanredne Skupštine trebalo je da bude povjerenje aktuelnom Upravnom odboru kluba i izbor novog trenera, kao i rješavanje nagomilanih problema koji pritišću velikana.

Predsjednik Upravnog odbora Borac m:tel Igor Babić izjavio je da je ovo tijelo bilo spremno da ponudi svoj mandat Skupštini i kako je naveo “opoziciji koja je najavljivala promjene u klupskom rukovodstvu, što se nije desilo”.

– Prije svega, rekao bih da postoji nekoliko optimalnih razloga što se nije skupilo dovoljno delegata na Skupštini, s obzirom na godišnje odmore i velike vrućine. Bili smo spremni smo da saslušamo prijedloge onih koji misle da mogu bolje da vode klub, ali se oni nisu pojavili. Mislim da i to dovoljno govori koliko su oni ozbiljni i kakve planove imaju – rekao je Babić.

On je dodao da dosadašnje rukovodstvo kluba ima spreman prijedlog i program kako klub treba da nastavi dalje i da je dobio dva dokumenta “opozicije” koji ne govore ništa konkretno.

– Jedan dokument na baš ružan način govori o dosadašnjem rukovodstvu, ali ne nudi konkretna rješenja, dok je drugi urađen konkretnije, sa analizom dosadašnjeg stanja, ali opet bez konkretnih prijedloga šta i kako dalje – zaključio je Babić.

Novo zasjedanje Skupštine zakazano je za 11. jul u 19 časova.

Povodom odgađanja Skupštine juče se oglasio bivši predsjednik kluba i nekadašnji član Borca Miro Bjelić:

– Nije mi jasno da se bivši igrači, pogotovo iz moje šampionske generacije, koji u medijskim istupima izjavljuju kako ih duša boli za Borcem, nisu udostojili da dođu na Skupštinu ili opravdaju izostanak. Suludo je odgađati Skupštinu i ne rješavati probleme, a sa pripremama je do sada trebalo početi zbog EHF takmičenja. Trenutno nema ni trenera – kazao je Bjelić.

Delegati

Od 31 delegata, koliko broji Skupština Rukometnog kluba Borac, u srijedu su se na neuspjelom pokušaju zasjedanja pojavili: Sveto Bajić (potpredsjednik), Goran Raca, Zoran Trninić, Nikola Arbutina, Branko Janković, Draško Prtina, Igor Jovičić, Duško Vrhovac, Ragib Ibrahimbegović, Zoran Babić, Trivun Mandić, Nikola Pavlišin, Mario Blažević, Dario Sandić i Zoran Ivanković.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/sedam-dana-za-kvorum/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])