Rukometaši Borca nemaju straha od favorita

Objavljeno: 1. 3. 2014 u 09:14h

Rukometaši Borca m:tel u nedjelju od 16 časova u bjeloruskom gradu Brestu igraju meč 15. kola SEHA Gasprom Južni tok lige protiv Meškova.

rk borac

Banjalučki rukometaši su u štrajku od 8. januara zbog neisplaćenih plata i od tada održavaju kondiciju igrajući mali fudbal, košarku…

“Svima je dobro poznata situacija u kojoj se nalazimo, tako da su stvarno male šanse da iznenadimo rivala, koji ima za cilj plasman na finalni turnir. Kao i pred Partizan, odradili smo dva, tri treninga i u takvoj situaciji najvažnije je da se niko od igrača ne povrijedi. Međutim, mi nemamo straha od favorizovanog Meškova. Pružićemo na parketu maksimum a da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat, vidjećemo”, naglasio je kapiten Banjalučana Branislav Obradović.

Sličnog mišljenja je i standardni čuvar mreže “crveno-plavih” Mario Blažević.

“Nadam se da će se situacija veoma brzo promijeniti i da će se naći neko ko će nam pomoći. Jasno je da je ovako veoma teško funkcionisati, ali odlučili smo da dalje ne odmažemo klubu koji volimo. Pružićemo sve od sebe u Brestu da zabilježimo što bolji rezultat, ali veoma je teško očekivati da on bude povoljan”, rekao je Blažević.

U 15. kolu SEHA Gasprom Južni tok lige sastaju se: Nekse – Vardar (subota, 17), Partizan – Metalurg (subota, 18), Tatran Prešov – Zagreb (subota, 18), Meškov Brest – Borac m:tel (nedjelja, 16 časova), Lovćen – Vojvodina igrano u petak veče.

Završnica

Novi Sad će od 11. do 13. aprila biti domaćin završnog turnira regionalne rukometne “Gasprom Južni tok SEHA lige”. Za trofej u trećem izdanju regionalne lige boriće se četiri najbolja tima iz ligaškog dijela takmičenja, a biće odigrana i dva revijalna meča – duel kadetskih selekcija Srbije i Hrvatske i Vojvodine i Partizana.

“Prihvatili smo preporuku Gasproma da završni turnir lige bude u Srbiji, a ne sumnjamo da će Novi Sad biti odličan domaćin”, rekao je prvi čovjek lige Mihajlo Mihajlovski.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-nemaju-straha-od-favorita/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])