Rukometaši “Borca” igraju u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Objavljeno: 14. 6. 2013 u 13:47h

Grad Banjaluka obezbijediće 25.000 evra za depozit koji Rukometni klub “Borac” treba da uplati Evropskoj rukometnoj federaciji da bi učestvovao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, rekao je gradonačelnik Slobodan Gavranović.

rukomet

Gavranović je u razgovoru sa čelnicima kluba obećao da će “Borac” igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

On je naglasio da je Rukometni klub “Borac” ove godine osvojio tri trofeja i da bi i ostali segmenti društva trebalo da mu pomognu, prije svih resorno ministarstvo i sponzori kluba.

“Ako naši klubovi na terenu obezbijede poziciju koja vodi u Evropu, onda svi treba da im pomognemo. U suprotnom, doći će do smanjenja motiva za takmičenje, a samim tim i rezultati će biti lošiji”, smatra Gavranović.

On je dodao da će se, osim redovnih sredstava za takmičenje sportskih klubova u budžetu grada, nastojati obezbijediti i podrška za nastup na evropskoj sceni.

Predsjednik Rukometnog kluba “Borac” Igor Babić zahvalio je gradonačelniku i gradu na podršci, te izrazio zadovoljstvo zbog činjenice što će i ove godine igrati na evropskoj sceni.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rukometasi-borca-igraju-u-kvalifikacijama-za-ligu-sampiona/||claudebot