RK Borac želi titulu

Objavljeno: 30. 12. 2011 u 16:17h

Regionalna SEHA liga konačno je dobila sponzore, pa bi to trebalo značiti kako neće biti izlazaka timova iz ovog takmičenja. Ipak, nakon pojave generalnog sponzora, svi se nadaju da će početna faza loše organizacije ovim biti završena, te da slijede mnogo bolji dani SEHA lige.

Rukometaši Borca

Rukometaši Borca

“Možda smo svi zajedno očekivali mnogo više od SEHA lige. Ali, ipak je ona tek na početku i siguran sam da će uskoro ove muke proći i da ćemo biti jako ponosni na ovo takmičenje”, izjavio je trener rukometaša Borca, Dragan Marković.

Rukometaši Borca mogu biti zadovoljni do sada urađenim u regionalnoj ligi. Sa pet pobjeda, isto toliko poraza i dva remija, Banjalučani zauzimaju solidno sedmo mjesto na tabeli. Kada se uzme u obzir prilično težak raspored utakmica, po kojem su rukometaši Borca imali čak tri vezana gostovanja u završetku ovogodišnjeg dijela sezone, učinak Markovićevih izabranika izgleda sasvim solidno.

Trener Dragan Marković

Trener Dragan Marković

Prošle godine, rukometaši Borca su ostali bez trofeja u domaćem prvenstvu, čija završnica slijedi odmah nakon završetka regionalne lige. Ove godine, Banjalučani su favoriti za šampiona, a tako misli i trener Marković.

“Prošle godine smo ostali bez trofeja, ali smatram da smo ovog puta favoriti za osvajanje prvog mjesta. Vjerujem u ovu ekipu, i iskreno se nadam da ćemo već na jesen igrati u Ligi šampiona, ali sve ovo treba potvrditi na parketu”, riječi su Dragana Markovića.

Očigledno je da je bitno kako će se odvijati stvari u SEHA ligi, ali izgleda da je u Borcu ipak prioritet domaće prvenstvo, iz kojeg će banjalučki rukometaši pokušati da izađu na evropsku scenu.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rk-borac-zeli-titulu/||claudebot