Derbi u Boriku

Objavljeno: 27. 10. 2012 u 15:05h

Nakon ubjedljivog poraza od Vardara, rukometaši Borac M:tel već danas imaju novi, težak ispit u SEHA ligi. Banjalučani u 7. kolu na svom parketu dočekuju ekipu Izviđača iz Ljubuškog, jednog od glavnih kandidata za titulu šampiona BIH ove sezone.

Domaći sastav u utakmicu sa Ljubušacima ulazi znatno oslabljen zbog činjenice što će utakmicu zbog povreda propustiti nosioci igre, Srdjan Trivundža, Branislav Obradović i kapiten Mirko Mikić. Dobra vijest za trenera Banjalučana jeste oporavak Filipa Vranješa i Igora Mandića koji će biti spremni za duel sa Izviđačem.

Ekipa Borca u prvih šest kola nije zabilježila nijedan trijumf u SEHA ligi, tako da je utakmica sa dobro poznatim rivalom idealna prilika da Banjalučani ostvare dugo željeni trijumf, koji bi im sigurno pružio dodatni motiv da u mečevima koji ih očekuju pruže  bolje partije.

Utakmicu u Sportskoj dvorani Borik možete pogledati sa početkom u 18 časova.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/derbi-u-boriku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])