Borcu potrebno 25.000 evra

Objavljeno: 14. 6. 2013 u 10:39h

U Borcu m:tel još nisu našli način kako da pronađu 25.000 evra, koliko im je potrebno da uplate Evropskoj rukometnoj federaciji kao depozit za igranje u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

rukomet

– Za sada nismo ništa uradili po tom pitanju, ali vjerujem da će se situacija do ponedjeljka, 17. juna, povoljno riješiti. Ne gubimo nadu i očekujem da će se pronaći iznos koji će nam omogućiti da budemo u žrijebu kvalifikacija za najjače klupsko takmičenje – rekao je direktor Banjalučana Boris Đogo, prenosi “Glas Srpske”.

Dodatni problem predstavlja činjenica da je predsjednik Igor Babić zauzet zbog privatnih obaveza, a potpredsjednik Milan Radović je na službenom putu do nedjelje uveče.

– Radović je izrazio želju da nam pomogne, ali naravno samo jednim dijelom. Nadam se da ćemo naići na razumijevanje gradskih vlasti i Ministarstva omladine, porodice i sporta, te da će nam i oni pomoći. Ne gubimo nadu i vjerujem da ćemo uspjeti u predviđenom roku da uplatimo iznos od 25.000 evra – naglasio je sportski direktor Banjalučana Goran Malić.

“Crveno-plavi”, prema dopisu koji su dobili 10. juna, trebalo je da do sljedećeg dana u ponoć uplate pomenuti iznos. Naravno, za tako kratko vrijeme nisu uspjeli da to učine. Rukometni savez BiH izašao im je u susret i poslao dopis u sjedište EHF-a u Beču da se rok prolongira i tako je bilo.

– Stvarno veliku zahvalnost dugujemo RS BiH i generalnom sekretaru Smaji Karačiću zato što se zauzeo za nas, ali u ovom trenutku smo nemoćni da učinimo nešto više. Ipak, siguran sam da će se situacija do ponedjeljka promijeniti – dodao je Đogo.

Predstavnici Borca trebalo bi danas da se sastanu sa gradonačelnikom Banjaluke Slobodanom Gavranovićem, kao i predstavnicima Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Za prijateljski susret sa Srbijom selekcija RS bi mogla da ima izuzetno snažnu ekipu

Uz sve probleme, Rukometnom klubu Borac m:tel prije nekoliko dana Poreska uprava blokirala je klupski račun. Riječ je o dugu od 64.000 maraka za neuplaćene poreze i doprinose.

Izvor: BanjalukaLive

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borcu-potrebno-25-000-evra/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])