Borac u finišu srušio Slogu

Objavljeno: 12. 5. 2013 u 11:41h

Rukometaši Borca m:tel u trećem kolu Lige za prvaka BiH pobijedili su Slogu u Doboju rezultatom 25:24 (13:13).

rukomet

Prava drama viđena je u Doboju gdje je domaćin vodio do samog finiša, a onda su rukometaši Borca m:tel napravili potpuni preokret i zadržali stoprecentni učinak u Ligi 6.

Na poluvremenu je rezultat glasio 13:13, a Sloga je u nastavku uspjela da dođe do osjetnije prednosti i povede 24:21 sedam minuta prije kraja utakmice.

Banjalučani su bili na rubu poraza, ali nisu se predavali već su pojačali kada je bilo najpotrebnije i do kraja meča nisu dozvolili protivniku da postigne niti jedan gol.

Na drugoj strani Borac je pogađao i sa četiri gola napravio potpuni preokret i došao do vrlo važne pobjede u borbi za šampionsku titulu.

Gradačac je na svom parketu savladao Izviđač 30:20 i izjednačio se na tabeli sa Slogom sa učinkom od po dvije pobjede i jednim porazom.

Prvu pobjedu u Ligi 6 upisao je Čelik savladavši Konjuh 28:24.

Rezultati: 3. kola Lige 6:

  • Sloga – Borac 24:25
  • Gradačac – Izviđač 30:20
  • Čelik – Konjuh 28:24

Parovi 4. kola (srijeda 15.maj):

  • Gradačac – Sloga
  • Borac – Čelik
  • Izviđač – Konjuh

Tabela:

  1. Borac 9,
  2. Sloga 6,
  3. Gradačac 6,
  4. Izviđač 3,
  5. Čelik 3,
  6. Konjuh 0
Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-u-finisu-srusio-slogu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])