Borac na teškom iskušenju u Slovačkoj

Objavljeno: 8. 11. 2012 u 12:26h

Nakon pauze koja je uslijedila zbog odigravanja reprezentativnih mečeva, za vikend se nastavlja Regionalna SEHA liga kada su na rasporedu utakmice osmog kola. Rukometaši banjalučkog Borca u ovom kolu svoj meč odigraće u subotu protiv doskorašnjeg lidera na tabeli, ekipe Tatrana iz Prešova.

Ovo je prva od četri ovosezonske utakmice u kojima će sa sastati ova dva rivala. Naime, isti protivnici voljom žrijeba odmjeriće snage i u trećem kolu EHF kupa. Iz redova Borca su nezadovoljni činjenicom što Slovaci nisu prihvatili njihov prijedlog da se meč Regionalne lige odigra dan poslije revanš meča trećeg kola EHF kupa, tačnije 3. decembra.

Pred utakmicu u Slovačkoj, Borac ima problema sa sastavom ekipe. Mirko Mikić koji je odavno van stroja još uvijek se oporavlja od povrede aduktora, dok je Stefan Janković zaradio upalu mišića na pripremama juniorske reprezentacije BiH. Iskusni Igor Rađenović ima problema sa petom, ali će putovati u Slovačku. Svi ostali igrači biće na raspologanju treneru Trniniću.

Utakmica Tatran-Borac igra se sa početkom od 18 časova.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-na-teskom-iskusenju-u-slovackoj/||claudebot