“Borac – M:tel” u prvom kolu domaćin “Lovćenu”

Objavljeno: 6. 9. 2013 u 13:21h

Rukometna utakmica između klubova “Borac-M:tel” iz Banjaluke i “Lovćen” iz Crne Gore biće igrana sutra u Banjaluci, kada počinje treća sezona regionalne rukometne lige pod nazivom “Gasprom – Južni tok”, najavila je uprava kluba iz Banjaluke.

rukomet

Trener Bojan Crnomarković rekao je da je ekipa “Lovćena” prvak Crne Gore i da u Banjaluku sigurno dolazi sa najvećim ambicijama, te da

vjeruje da će se igrači “Borca” banjalučkoj publici predstaviti u najboljem svjetlu.

“Neće nam biti lako, ali sam optimista i vjerujem u te mlade momke”, istakao je Crnomarković i dodao da je jedini igrač sa iskustvom u ekipi Srđan Trivundža.

Kapiten Trivundža kaže da su mladi igrači ozbiljno shvatili dolazak u klub i poručuje da će na predstojećoj utakmici pružiti maksimum.

Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog kluba Željko Vasilić nada se da će izmoći da klub normalno funkcioniše u ovoj sezoni “Gasprom lige”.

“Nadam se da će u budućnosti biti mnogo bolje nego što je trenutno sad”, rekao je Vasilić na konferenciji za novinare povodom početka treće “SEHA – Gasprom lige”.

On je napomenuo da “Borac”, čiji je račun blokiran, ima ogromnih problema, da od grada i sponzora očekuju pomoć, te ističe kako je formirana komisija koja bi trebalo da utvrdi pravo finansijsko stanje.

Sportski direktor Rukometnog kluba Nebojša Golić poručio je da će novo rukovodstvo učiniti sve da klub bude spašen.

On je rekao da su igrači najvažniji dio Rukometnog kluba “Borac”, istakavši da je ovaj klub brend i da takav treba da ostane.

Utakmica ekipa “Borac-M:tel-a” i “Lovćena” biće odigrana sutra u Sportskoj dvorani “Borik” u 18.00 časova.

 Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-u-prvom-kolu-domacin-lovcenu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])