Borac m:tel pred novim izazovom

Objavljeno: 10. 12. 2013 u 09:26h

Rukometaši Borca m:tel u zaostaloj utakmici 6. kola SEHA – Gasprom Južni tok lige dočekuju ekipu Meshkova iz Bresta. Utakmica se igra u utorak 10. decembra u 20 časova.

SEHA_Borac-Meshkov_Brest_press

– U svaku utakmicu pa i u ovu ulazimo sa pozitivnim razmišljanjima sa ciljem da pobijedimo. Nadam se da će naš medicinski tim uspijeti da regeneriše naše igrače nakon utakmice sa Nexeom. Meškov je odlična ekipa i siguran sam da će meč biti dobar – rekao je trener Borca, Ivan Čop.

– Biće nam teško jer je pauza između prethodnog meča i ovog sa ekipom iz Bresta mala. Pokušaćemo što više da se odmorimo kako bismo bili što spremniji. Ukoliko ponovimo igru na terenu kao sa Nexeom, možemo se nadati novim bodovima – dodao je Ratko Nikolić.

Cijena ulaznice za utakmicu Borac m:tel – Meshkov Brest košta dvije konvertibilne marke.

U toku je kampanja “Kupi kalendar, podrži Borac” u okviru koje i vi možete pomoći Borcu, tako što ćete za 10 konvertibilnih maraka kupiti kalendar u knjižarama Keckom i Stylos u Banjaluci, ali i u prostorijama kluba.

U sklopu Zimzograda, koji će svoja vrata otvoriti na Trgu Krajine 15. decembra, RK Borac m:tel imaće svoj štand.

Izvor: RK Borac

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-pred-novim-izazovom/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])