Borac M:tel dočekuje Nekse

Objavljeno: 7. 12. 2013 u 10:32h

Rukometaši Borac M:tela u meču 12. kola SEHA Gazprom Južni tok lige u nedjelju u 18 časova dočekuju Nekse iz Našica.

Borac m:tel

“Ovu utakmicu dočekujemo u kompletnom sastavu, što je i najvažnije. Ekipa Neksea nije atraktivna kao Zagreb, ali je kvalitetna i odlično popunjena na svim pozicijama. Igraju brzo, sa dosta ritma i njihove utakmice po pravilu završavaju sa puno golova. To nama ne odgovara. Zato ćemo pokušati da odigramo čvrsto u odbrani i smanjimo broj njihovih pogodaka, što je preduslov za dobar rezultat”, rekao je Bojan Crnomarković, trener prvaka BiH.

Ova dva rivala do sada su odigrala pet zvaničnih mečeva u regionalnom takmičenju i Banjalučani su ostvarili samo jedan trijumf uz četiri poraza.

“Protivnika izuzetno cijenimo. Vjerujem da možemo zabilježiti pobjedu”, izjavio je Nemanja Bezbradica, rukometaš Borac M:tela.

Parovi: Subota: Zagreb – Metalurg (17.30 časova), Vardar – Meškov Brest (17,45). Nedjelja: Borac M:tel – Nekse (18), Vojvodina – Tatran Prešov (19.30). Ranije odigrano: Lovćen – Partizan 31:28. Poredak: Zagreb 30, Tatran Prešov 27, Vardar 22 (-1), Metalurg 15 (-3), Meškov Brest 12 (-4), Vojvodina 12 (-1), Nekse 11, Lovćen 6 (+1), Borac M:tel 6 (-1), Partizan 3 (+1).

Izvor: Nezavisne novine

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-docekuje-nekse/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])