Borac gostuje u Zagrebu

Objavljeno: 14. 9. 2013 u 13:17h

Rukometaši Borac m:tel-a danas od 18 časova imaće teško gostovanje ekipi Zagreba CO u okviru drugog kola SEHA Gasprom južni tok lige.

rukomet

Nakon poraza na otvaranju sezone od ekipe Lovćena (26:33), Banjalučni žele da poprave dojam iz te utakmice. Ipak, trener ekipe Bojan Crnomarković je rekao da je Zagreb aposlutni favorit, a da oni žele da se pokažu u što bolje svjetlu.

– Ekipa Zagreba je apsolutni favorit, razliku u kvalitetu je velika, ali mi idemo tamo da odigramo što bolje možemo i da budemo dostojan rival. Prevashodno želimo da popravimo utisak iz provg kola kada nismo odigrali dobru utakmicu i nastojaćemo da popravimo neke greške. Liga je dosta jaka, ovdje igraju timovi koji nastupaju u Ligi šampiona i mi ćemo ove utakmice iskoristiti da uigramo ekipu i da do|emo do svoje igre. Ove godine želimo da stabilizujemo tim, da klubu odblokiraju račun kako bismo popravili finansijsku situaciju – kazao je Crnomarković.

Borac će u Zagreb putovati bez povrijeđenih Branislava Obradovića, Mirka Mikića i Igora Rađenovića.

U drugom kolu SEHA lige još se sastaju: Vardar Skoplje – Partizan (subota 17.45), Vojvodina – Meškov Brest (subota 18) i Nekse – Tatran Prešov utorak (19). Jedan meč ovog kola je odigran, a Metalurg iz Skoplja savladao je Lovćen u gostima sa 29:23.

Izvor: eTrafika

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-gostuje-u-zagrebu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])