Borac bolji od Lovćena

Objavljeno: 2. 2. 2012 u 17:18h

Rukometaši banjalučkog „Borac m:tel-a“ na domaćem terenu savladali su sinoć ekipu „Lovćena“  rezultatom 25:24 u odgođenom susretu  13. kola Regionalne SEHA lige.

Borac- Lovćen

Borac- Lovćen

Početak utakmice donio je izjednačenu borbu, ali su gosti sa Cetinja zahvaljujući odbranama golmana Nebojše Simića brzo „odlijepili“ na tri gola viška, da bi poluvrijeme priveli kraju rezultatom 11:7.

Strateg domaćeg tima, Dragan Marković, na poluvremenu imao je šta reći svojim igračima, koji su početkom drugog poluvremena brzo smanjili prednost protivnika koji je iznosio dva gola viška. Banjalučani su jurili rezultat sve do 45. minute kada su uspjeli izjednačiti, a nakon toga stekli su minimalnu prednost od dva gola, koju su sačuvali do kraja utakmice.

U domaćem timu istakao se Marko Panić sa osam golova, Milan Đukić i Vukašin Stojanović sa po pet, kao i golman Mario Blažević.

Trener crnogorskog tima, Pero Milošević, izrazio je zadovoljstvo što je ponovo u rukometnom gradu i čestitajući Borcu na pobjedi istakao:

„Mogu reći da je moja ekipa igrala odlično. Imali smo jedan pad od deset minuta i to nas je koštalo pobjede. Posebno smo fantastično igrali odbranu u prvom poluvremenu. Golman je bio odličan, u napadu smo se mučili ali smo uspjevali raznim taktičkim varijantama da damo gol. Uspjeli smo u pojedinim fazama igre da zatvorimo njihovo najjače oružje. Teško je igrati tri-dva-jedan u ovakvom ritmu jer smo zatvarali protok lopte do pivotmena. Ja sam zadovoljan formom mojih igrača.”

Na drugoj strani, Dragan Marković imao je problema prije utakmice jer je dosta igrača imalo je sitne povrede.

“Bilo je jako teško spremiti se za ovu utakmicu. Znao sam da će biti tako, vidjelo se to na početku, Lovćen je bio puno bolji od nas i zasluženo su vodili četiri gola razlike. Mislim da smo za toliko golova mi bili bolji u drugom poluvremnu jer smo igrali puno agresivnije i na kraju mislim da smo zasluženo pobijedili. Jako je važno što smo prebrodili ovu prvu utakmicu nakon silnih problema. Bitno je da smo upisali nove bodove”, rekao je Marković.

Ovo je šesta pobjeda ekipe Borca u Ligi, tako da je banjalučki tim, sa 20 bodova, sada na šestom mjestu, sa dva boda više od Lovćena.

Sljedeći susret u okviru regionalne lige, rukometaši Borca će odigrati u subotu, kada će biti gosti ekipe Zagreba.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-bolji-od-lovcena/||claudebot