Bek Borac m:tela razmatra ponudu iz Francuske

Objavljeno: 24. 10. 2015 u 14:20h

Iskusni rukometaš Borca m:tel Mladen Bojinović mogao bi narednih dana ponovo da postane stanovnik Francuske, jer je za njegove usluge zainteresovan prvoligaš Tremble, potvrdio je direktor kluba Vladimir Branković.

“Oni su jako loše startovali u francuskom šampionatu, a uz sve to otpustili su lijevog beka i žele da angažuju Bojinovića, koji je najveći dio karijere proveo u ovoj zemlji. Iako Baka ima ugovor sa nama do kraja sezone u slučaju dogovora nećemo mu praviti probleme da ide. Naravno naša želja je da ostane, ali o svemu će odlučiti Bojinović” rekao je Branković.

Potvrdu da li ide ili ostaje u Borcu m:tel nismo uspjeli da dobijemo od Bojinovića, koji se nije javljao na telefon. Banjalučani u nedjelju u Slovačkoj igraju odgođenu utakmicu prvog kola SEHA lige protiv Tatran Prešova, a susret počinje u 18 časova.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/bek-borac-mtela-razmatra-ponudu-iz-francuske/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])