Poznat Đokovićev put u Parizu, pakao za Nadala

Objavljeno: 23. 5. 2024 u 16:36h

Danas je održan žrijeb za ovogodišnji Roland Garos, a svoj put na drugom Gren slemu sezonu saznao je i najbolji teniser svijeta Novak Đoković.

Srpski as koji ove sedmice učestvuje na turniru u Ženevi u prvom kolu će se sastati sa domaćim teniserom Pjer-Igom Erberom. 

U drugoj rundi Novakov rival biće bolji iz duela Roberta Karbaljesa Baene i Konstanta Lestijena.U trećoj rundi Novaku je potencijalni rival Lorenco Muzeti, a moguć je duel i sa Gaelom Monfisom. U osmini finala Novaka bio mogao da čeka Tomi Pol, a u istoj fazi takmičenja Rudu je projektovan Tejlor Fric.

Đoković koji brani trofej u Pariz u kojem je tri puta slavio bi se prema projekciji u četvrtfinalu trebao sastati sa Kasperom Rudom kojeg je pobijedio u prošlogodišnjem finalu, a u polufinalu bi mogao na Sašu Zvereva, koji na startu turnira igra protiv Rafaela Nadala, što je ujedno derbi prve runde. U ovom kosturu je i Danil Medvedev, s kojim se može sastati u polufinalu, kao i pomenuti Nadal. U drugom kostura žrijeba su Janik Siner i Karlos Alkaraz.

Rivale su dobili i ostali srpski predstavnici, pa će Dušan Lajović startovati od Romana Safijulina, Miomira Kecmanovića očekuje kvalifikant/laki luzer, dok će Laslo Đere igrati protiv Danijela Altmajera.

 Izvor: Nezavisne /Foto: Tanjug/AP

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/poznat-djokovicev-put-u-parizu-pakao-za-nadala/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])