Plivački klub Olimp: Mešetović u finalu Svjetskog kupa

Objavljeno: 29. 8. 2016 u 12:17h

Drugog dana Svjetskog kupa u Parizu/Chartres, član Plivačkog kluba “Olymp” Banjaluka Adi Mešetović uspio je da se plasira u finale discipline 50m slobodno sa novim BH rekordom 22:16 i to kao šesti.

U poslijepodnevnom finalu Adi je ovu trku nešto lošije isplivao (22:39) i na kraju zauzeo odlično osmo mjesto.

Adi je plivao i dan ranije, a nastupio je u disciplinama 100m slobodno zauzeo odlično 15. mjesto sa isplivanim rezultatom 50:15, što je ujedno i njegov lični rekord.

U disciplini 50m delfin Adi je zauzeo još bolju poziciju (13. mjesto) sa isplivanim rezultatom 24:24.

Na Svjetskom kupu nema polufinala, već samo finalne trke, što znači da prvih 8 ide dalje. Naš Adi pokušaće da popravi ove plasmane na još jednom Svjetskom kupu kako bi se plasirao među 8 najbržih, a to je već 30-31.08.2016. godine u Berlinu.

“Napominjemo da je ovaj rezultat 22:16 koji je Adi isplivao rezultat vrijedan pažnje, stoga mu iskreno čestitamo i želimo još bolje rezultate na narednom Svjetskom kupu u Berlinu, ali i u daljoj karijeri” – navodi se u saopštenju PK Olimp.

Izvor: Mojkontakt

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/plivacki-klub-olimp-mesetovic-u-finalu-svjetskog-kupa/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])