Zvezdi prijeti najveća opasnost po bokovima i od Levandovskog

Objavljeno: 17. 9. 2019 u 18:31h

Bajern je ove sezone “odriješio novčanik” u želji da napravi ekipu sposobnu da se bori za evropsku titulu u narednim sezonama.

Na startu Bundeslige osvojili su osam bodova, a čini se da trener Niko Kovač i dalje traži idealnu postavu. Zato nemaju prava na kiks na startu Lige šampiona. Njemački tim želi da pobjedom najavi novi pohod, a na putu će im stajati Crvena zvezda.

Nakon što je završena jedna era sa Riberijem i Robenom u klubu su se odlučili da naprave promjene, podmlade ekipu i stvore tim za nekoliko sezona. Sam pogled na pojačanja i plaćene iznose ulijeva strah, ali u beogradskom timu su bogatiji za prošlogodišnje iskustvo.

Ono što je jasno da će na golu biti neprikosnoveni Manuel Nojer. U defanzivi je jedna dilema da li će na desnog beka Džošua Kimih ili Benžamen Pavar. Već je izvjesno da će štoperi biti Niklas Zule i Džerom Boateng, dok je lijevi bek Lukas Ernandez.

Prema njemačkim medijima dva zadnja vezna će činiti Korentan Toliso i Tijago Alkantara, dok je najviše dilema u ofanzivnom dijelu gdje je jedini siguran u napadu Robert Levandovski.

Iza njega će igrati tri ofanzivna igrača, a čini se da će svoju šansu od starta dobiti Kutinjo, te Kingsli Koman i Ivan Perišić.

U Lajpcigu su trojicu iza Levandovskog igrali Kingsli Koman, Serž Gnabri i Tomas Miler. Sigurno je su to slatke muke za hrvatskog trenera i problem za Vladana Milojevića posebno jer se Zvezda muči sa povredama na bekovskim pozicijama. Milan Rodić nije u Minhenu a Marko Gobeljić nije spreman za svih 30 minuta.

Beogradski tim mora da “čuva loptu” u svom posjedu jer je Bajern izuzetno opasan i brz u tranziciji. Svaka greška može da donese opasnu kontru i odlične prodore po bokovima, koji se zatim završavaju proigravanjem Levandovskog. Veliki posao imače i Zvezdini zadnji vezni koji moraju da pokrivaju ubacivanja protivničkih igrača u šesnaesterac.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/zvezdi-prijeti-najveca-opasnost-po-bokovima-i-od-levandovskog/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])