Zvezda se porazom od Žalgirisa udaljila od Top 8 Evrolige

Objavljeno: 15. 1. 2020 u 21:14h

Loša igra u drugom poluvremenu koštala je košarkaše Crvene zvezde poraza od Žalgirisa u Beogradu u meču 19. kola Evrolige – 70:76 (20:22, 18:16, 15:19, 17:19).

Poslije egala u prvih 20 minuta igre (38:38) izabranici Dragana Šakote su na startu trećeg perioda napravili seriju od 7:0, ali su gosti uzvratili sa 11 uzastopnih poena i poslije toga nisu ispuštali vođstvo.

Nakon serije od 5:0 koju je litvanska ekipa napravila na startu posljednje četvrtine i otišla na “plus 9” crveno bijeli nisu uspela da se “vrati”, a ovaj neuspjeh udaljio ih je od plasmana u Top 8, mada još uvijek drže osmu poziciju.

Najefikasniji i jedini dvocifren u beogradskom timu bio je Lorenco Braun sa 14 poena, a na drugoj strani Lukas Lekavičijus je ubacio 17 poena.

Izvor: Srpskainfo / Autor: Darko Basara

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/zvezda-se-porazom-od-zalgirisa-udaljila-od-top-8-evrolige/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])