Uznemirujuća povreda: Slomio protivniku nogu na dva mjesta (Video)

Objavljeno: 2. 5. 2019 u 19:42h

Na sinoć odigranoj utakmici 21. kola bolivijskog prvenstva između Bluminga i Rojal Parija (2:3) viđen je jedan od najbrutalnijih prekršaja u novijoj istoriji fudbala.

Domaći igrač Katuari Urapuca je u 78. minutu krvnički, bez ikakve namjere da igra loptom, slomio nogu gostujućem igraču Mateu Zoku kojemu su pukle potkoljenica i fibula, a start podsjeća na onaj Martina Tejlora na Eduarda da Silvu 2008. godine.

Zok neće moći igrati najmanje šest do osam mjeseci, a 20-godišnjeg Urapucu navodno čeka duža suspenzija. Na snimku, koja je uznemirujućeg sadržaja, vidi se da Urapuca udara Zoka nakon što je ovaj već odigrao loptu.

Četiri minuta kasnije jedan gostujući igrač je takođe dobio crveni karton, a u 83. minutu je pocrvenio još jedan domaći igrač pa je susret završen s 19 igrača na terenu.

Izvor: Index.hr/ S. M.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/uznemirujuca-povreda-slomio-protivniku-nogu-na-dva-mjesta-video/||claudebot