Ronaldo napušta Juventus na kraju sljedeće sezone

Objavljeno: 18. 4. 2019 u 16:41h

Juventus je doveo Kristijana Ronalda kako bi konačno osvojio Ligu šampiona – nije uspio.

Uprkos dominaciji u Seriji A i jednako sigurnoj igri u Ligi šampiona, “Stara dama” je neočekivano stala protiv Ajaksa.

Ronaldo je bio na svom nivou, postigao je 6 golova na 9 utakmica LŠ, ali to nije bilo dovoljno za više od četvrtfinala.

S obzirom da projekat nije uspio, italijanski mediji već najavljuju rastanak Juventusa i Ronalda.

“Juventus će slagati tim oko Ronalda, ali samo za narednu sezonu. Ugovor mu traje do 2022, ali Portugalac će torinskom klubu dati još samo godinu dana šanse, a onda odlazi. Nad Masimilijanom Alegrijem se nadvila sijenka Antonija Kontea, a Kristijana ćemo u Juventusu gledati još narednu sezonu i to je to”, uvjerena je La Repubblica, prenosi B92.

Juventus je ljetos doveo Ronalda iz Real Madrida za 100 miliona evra, ali je Portugalac prvi put u karijeri eliminisan u četvrtfinalu LŠ, nakon 11 uspješnih prolazaka u polufinale.

“Kristijano je tužan. Želio je da uđe u finale. Rekao mi je: ‘Mama, trudio sam se, ali ne stvaram čuda. Žao mi je’. Život ide dalje”, rekla je Ronaldova majka.

Ronaldo je pet puta bio prvak Evrope, a Juventus čeka titulu u LŠ od 1995. godine.

“Ovo je razočaranje koje ne može da prođe bez posljedica i poraz koji ambiciozni sportista ne može da preboli”, dodaje “Gazeta” (La Gazzetta dello Sport).

U polufinalu Lige šampiona igraće Totenhem – Ajaks (30. april) i Barselona – Liverpul (1. maj).

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/ronaldo-napusta-juventus-na-kraju-sljedece-sezone/||claudebot