Prvo pojačanje stiglo na Marakanu

Objavljeno: 25. 12. 2019 u 19:53h

Novi trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković prionuo je na posao i već je završio jedno pojačanje!

Dejan Stanković je najavio da će njegov stručni štab biti formiran do kraja godine, a tom prilikom je otkrio da će jedan od članova biti i Italijan Federiko Panonćini. U pitanju je kondicioni trener sa kojim je dogovor praktično postignut, pa bi Panonćini trebalo da stigne na Marakanu do subote.

Panonćini je radio u Romi, Udinezeu, praškoj Sparti, Černomorecu i Interu, a poslednji posao imao je u Fudbalskom savezu Italije. Sastanak sa novim trenerom Crvene zvezde, kako prenose Sportske.net, održan je u Milanu, dve strane su se lako dogovorile, pa se ubrzo očekuje i ozvaničenje posla.

Panonćini bi trebalo da ima još jednog saradnika koji će raditi isključivo na oporavku igrača u timu.

Izvor: Srpskainfo/ Bojan Božić/ Foto: Aleksandar Dimitrijević/RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/prvo-pojacanje-stiglo-na-marakanu/||claudebot