Procurio snimak Ronalda i djevojke koja tvrdi da ju je silovao (Video)

Objavljeno: 3. 10. 2018 u 15:35h

Kristijano Ronaldo službeno je optužen da je 12. juna 2009. godine u Las Vegasu silovao tada 25-godišnju Ketrin Majorgu (Kathryn Mayorga) koja je o tome ćutala devet godina, jer su se navodno nagodili i Ronaldo joj je platio 375.000 dolara da ne govori o tome. Policija je ponovo otvorila slučaj, budući da u Nevadi slučajevi silovanja ne mogu da zastare.

Djevojka je za njemački Špigl nedavno rekla da je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu i da joj je tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića, a potom se kasnije ponovo sastali u predvorju hotela u kojem je on odsjeo. Majorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman i da je ona otišla u kupatilo da obuče kupaći kostim za džakuzi, a da je on ušao za njom, skinuo se i molio je da “mu dodirne penis”.

Majorga je navela da ju je Ronaldo kasnije odvukao u spavaću sobu i analno je silovao, što je ona kasnije prijavila policiji.

Ovim povodom oglasila se majka djevojke koja je za Biznis insajder rekla da se njena ćerka potpuno raspadala kada bi Ronalda vidjela na nekoj reklami ili plakatu.

“Moja ćerka to proživljava svaki dan. Te godine ga je stalno viđala na bilbordima i reklamama. Nije mogla da ode ni po mlijeko da ne vidi njegovo lice. Svi misle da je savršen. Užasno je. Ponekad nije mogla da ustane iz kreveta. Mi smo uz nju sto posto”, rekla je majka Ketrin Majorge.

Britanski “San” (The Sun) nedavno se domogao video-snimka na kojem se vidi kako Ronaldo u noćnom klubu u Las Vegasu pleše sa djevojkom za koju tvrde da je Ketrin. Na snimku par djeluje prisno, stalno se grle i strastveno plešu.

https://youtu.be/RYF3k8y0RtU

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/procurio-snimak-ronalda-i-djevojke-koja-tvrdi-da-ju-je-silovao-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])