Preminuo Faik Kolar, bivši trener i legenda Olimpika

Objavljeno: 15. 6. 2019 u 11:03h

Bivši trener Olimpika iz Sarajeva, Faik Kolar, preminuo je od posljedica srčanog udaraca, objavio je klub na svojoj Facebook stranici.

“FK Olimpik obavještava sve naše navijače, sportske prijatelje, kao i cjelokupnu bh. javnost, da je Faik Kolar, dugogodišnji fudbaler i trener našeg kluba noćas preselio na Ahiret. Olimpik ovim putem želi iskazati saučešće porodici Faika Kolara u boli koju je prouzrokovala ova situacija. Faik Kolar rođen je 21. septembra 1957. godine. Cijeli svoj život posvetio je fudbalu, a u Olimpiku je bio od njegovog samog osnivanja. Prvo kao igrač, a potom kao trener i funkcioner kluba. Vrijeme i mjesto sahrane Faika Kolara biće naknadno objavljeni”, piše u zvaničnom saopštenju kluba sa Otoke.

Izvor: Klix / K. H.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/preminuo-faik-kolar-bivsi-trener-i-legenda-olimpika/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])