Premijer liga: “Pevci” zakucali Velšane za dno, Bornmut razbio “Stršljenove”!

Objavljeno: 6. 10. 2018 u 18:59h

Milivojević izgubio od novajlije u ligi.

Danas je u terminu od 16 sati odigrano pet utakmica osmog kola Premijer lige, dok se sutra igraju tri utakmice:

  1. Fulham i Arsenal u 13 časova,
  2. Southampton i Chelsea u 15:15,
  3. Liverpool i Man.City u 17:30

Totenhem je nastavio niz odličnih igara u Premijer ligi pošto je savladao Kardif sa 1:0. Jedini gol na meču vidjeli smo u osmom minutu kada je strijelac bio Erik Dier. Ekipi Nila Vornoka dodatno je otežalo posao isključenje Džoa Ralsa koji je dobio direktan crveni karton u 58. minutu. Gosti su tako zauzeli posljednje mjesto na tabeli.

Everton je uspio da slavi u Lesteru sa 2:1. Gosti su poveli već u sedmom minutu preko Ričarlisona koji igra u sjajnoj formi od kako je stigao na Gudison Park. “Lisice” su uspjele da poravnaju rezultat prije odlaska na odmor pošto je Rikardo Pereira pogodio u 40. minutu. Drugi deo igre pripao je “Karamelama”, a dodatnu pomoć imali su od strane Vesa Morgana koji je zaradio isključenje u 63. minutu. U 77. minutu trijumf ekipi Marka Silve doneo je Gilfi Sigurdson.

Bornmut je u gostima potpuno razbio Votford sa čak 4:0. Povele su “Trešnjice” u 14. minutu golom Dejvida Bruksa, ali tek onda je usledio pravi košmar za domaće igrače. Kabasel je skrivio penal u 32. minutu i zaradio drugi žuti karton, pa su “Stršljenovi” morali da se snalaze sa igračem manje. Siguran sa bele tačke bio je Džošua King, a isti igrač je povisio na 3:0 u poslednjem minutu prvog dela igra. Poslednji gol na meču videli smo u prvom minutu drugog polvremena kada je strelac bio Kalum Vilson.

Kristal Palas Luke Milivojevića izgubio je od Vulverhemptona na svom terenu sa 1:0. “Vukovi” su slavili u Londonu golom Meta Doertija u 56. minutu meča. Srpski internacionalac odigrao je čitav meč sa kapitenskom trakom na ruci.

Barnli i Hadersfild su podelili bodove pošto je rezultat bio 1:1. Domaća ekipa je povela u 20. minutu preko Sema Vouksa, ali je vredan bod Hadersfildu obezbedio Kristofer Šindler u 66. minutu susreta.

“Sutra se u Premijer ligi sastaju Southampton i Chelsea. Kvota je 1.65 na Čelzi. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART za ostale utakmice u Premijer ligi.”

Izvor: Sportske.net / Autor: Ivan Cvetković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/premijer-liga-pevci-zakucali-velsane-za-dno-bornmut-razbio-strsljenove/||claudebot